Familjen Wahlens resa till Costa Rica.

Familjens fantastiska resa till Costa Rica

Den här tiden på året för två år sen satt familjen Wahlen med mamma Sara, pappa Stefan och syskonen Leah 11 år och Viggo 10 år på ett flyg mot Costa Rica. Sara berättar;

“Vi hade faktiskt inte en jättestor koll på Costa Rica innan vi bestämde oss för att resa dit, någon av oss. Det ända vi hade bestämt halvåret innan var att vi ville ta en resa över höstlovet och att vi ville ha ett äventyr. Vi var väldigt öppna för förslag inom resor och ville testa någonting unikt, så vi kontaktade Afro Caribbean för att få hjälp.”

Tog hjälp av Afro Caribbean

Familjen bokade in ett möte med Afro Caribbean och berättade vad de sökte i sin resa och vilken budget de hade att röra sig med.

“Hon som hjälpte oss var fantastisk. Hon förstod direkt var vi i familjen sökte och vad vi ville ha i vår semester. Costa Rica var ett resmål som hon föreslog snabbt och vi alla blev sålda på en gång när hon visade bilder och berättade om landet.”

Familjen: “Vi hade livets resa”

Sagt och gjort, ett halvår satt familjen på ett flygplan till det efterlängtade Costa Rica. Minst sagt så var familjen nöjda med resan.

“Vi hade vår livs resa. Vi har rest en hel del och har upplevt många fantastiska platser, men det var någonting speciellt med Costa Rica. Naturen, folket och omgivningen var helt slående och man tappade nästan hakan oavbrutet.”

En av familjens bästa upplevelser med resan var att upptäcka de olika vulkanerna som finns i landet.

“Vulkanerna som finns är helt magiska och hela familjen blev grymt imponerade. Miravalles Volcano var min personliga favorit pga all natur som den omringades av, medans barnen blev mer imponerade av Arenal Volcano. ”

Det finns ingenting som familjen ångrar med semestern eller någonting som de var missnöjda med.

“Det skulle i sånna fall vara att vi inte besökt Costa Rica tidigare, haha! Men det var definitivt inte sista gången vi besöker landet och även nästa gång kommer vi boka via Afro Caribbean.”